Duurzame recente villa te Bouillon

deel deze pagina:

€ 495.000
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woonoppervlakte
128 m2

Omschrijving

Bent u op zoek naar een degelijke investering, dan bent u met deze recente duurzame, hoog in de bossen boven Bouillon gelegen, villa aan het juiste adres. De villa van 2011 heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en is volledig gemeubileerd, met o.a. Leolux Design meubilair. De villa leent zich dan ook uitstekend voor de verhuur als vakantiewoning (8 pers.) en werd gedurende het afgelopen jaar 200 dagen als zodanig verhuurd. Bij de bouw, waarbij de onderste 2 niveau’s uit de rotsen zijn gehouwen, is veel aandacht besteed aan het energieniveau en de duurzaamheid van de woning. Zo is het volledig geisoleerd (Systeem Danilith), geventileerd (Renson C+), voorzien van waterrecuperatie (tank van 10.000 liter) en PVC chassis met HR++ glas. De verwarming is op gas (HR-ketel Viessmann).
De begane grond bestaat uit een inkom met vestiaire en toilet, 3 ruime slaapkamers, een dressing annex babykamer en een badkamer met bad, douche en dubbele wasbak. Op niveau -1 vinden we een in het licht badende open living met houtkachel, een volledig ingerichte keuken met directe toegang naar een groot balkonterras van 18m2, waar men dubbel kan genieten van het weidse uitzicht en een maaltijd. Verder nog een voorraadkamer, een hal, een toilet en een technische ruimte. Op niveau -2 vinden we ons op het niveau van de tuin met de grootste slaapkamer, inclusief badkamer, wasplaats, ruime hal naar de tuin en toilet.
In de tuin kan men genieten van een aantal open en ook overdekte terrassen. Aan het eind van de tuin en het eigen bos vindt men een pad, waarop men in 10 minuten lopen in het centrum van Bouillon zit.
In en rondom het historische Bouillon, pal op de Franse grens, kan men volop genieten van vele outdoor-activiteiten, zoals o.a. abseilen, paardrijden, mountainbiken, kajakken, karting en survival.
Deze villa is zeer rustig gelegen en is een investering, waar u nog lang van kan genieten.


Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=IitQyeuCVDo

Bebouwing:

Open bebouwing

Bouwjaar:

2011

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Bewoonbare oppervlakte:

128 m2

Type dak:

Zadeldak

Verwarming:

Aardgas

EPC Label:

D

EPC waarde:

257 kWh (per m²/jaar)

Alle woningen en appartementen die vanaf 2023 zijn aangekocht met label E of F, moeten verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter, binnen de 5 jaar na aankoop.