Over Myhouse4sale

Welkom bij MyHouse4Sale, het bedrijf dat u helpt om geld te besparen bij de verkoop van uw huis. Met onze oplossing kunt u gemakkelijk € 10.000 besparen door uw eigen huis te verkopen in plaats van een dure makelaar in te huren.

Wij geloven dat verkopen van uw eigen huis vele voordelen biedt.

Ten eerste kunt u direct contact leggen met potentiële kopers en een persoonlijke band met hen opbouwen, wat kan helpen om uw huis sneller te verkopen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het werken met een makelaar, die vaak meerdere woningen tegelijkertijd verkoopt en minder tijd heeft om zich te concentreren op de verkoop van uw huis.

Onze experts staan klaar om u te helpen met het verkopen van uw eigen huis. Met onze kennis en ervaring begeleiden wij u door het hele proces, van het opstellen van een effectieve advertentie tot het afhandelen van de uiteindelijke verkoop.

Dus waarom zou u duizenden euro’s uitgeven aan een makelaar wanneer u uw eigen huis kunt verkopen en geld kunt besparen met MyHouse4Sale? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

Een ander voordeel van het verkopen van uw eigen huis is dat u de controle heeft over de verkoopprijs. U kunt onderhandelen met geïnteresseerde kopers en de prijs bepalen die u acceptabel vindt. Bij een makelaar kan dit proces langer duren en kan er druk worden uitgeoefend om uw huis tegen een lagere prijs te verkopen.

Over ons

Wij geloven dat verkopen van uw eigen
huis vele voordelen biedt.

Makelaar
My House 4 Sale
3-5% commissie EXCL. btw
U kiest uw dienstenpakket op maat.
U heeft al een “My House Basic” voor
€2.500 INCL. btw.
Makelaar vraagt de nodige documenten op.
My House 4 Sale zorgt voor de ondersteuning bij het opvragen van de documenten.
Fotograaf
Professionele vastgoedfotograaf
Adverteren op Zimmo
Adverteren op Zimmo, Immoweb, Immovlan, Realo en Invest.
Facebook advertentie?
Gesponsorde social media campagnes op
Facebook, Instagram, Linkedin.
Algemene marketing?
Targetmarketing. Wij zoeken de juiste doelgroep door gebruik te maken van algoritmes.
Over ons

Waarom MyHouse4Sale?

Geen enkel huis is hetzelfde en elke woning heeft zijn specifieke campagne nodig, dat weten onze consultants als geen ander!

Ben je op zoek naar sterke publiciteit en je eigen website om jouw huis professioneel te tonen aan potentiële kopers?
Of mag het iets uitgebreider en wil je bv. een promotiefilm of een 3D visualisatie van je huis?

Of je nu gaat voor een specifieke dienst of voor een totaalpakket: onze service is altijd maatwerk. Bepaal zelf hoeveel je uit handen geeft en vermijd nodeloze kosten

Robin Myhouse4sale

Robin Thijs

zaakvoerder