fbpx Skip to content

Nieuwe trend in de vastgoedmarkt

Je huis verkopen met advies

Geen enkel huis is hetzelfde en elke woning heeft zijn specifieke campagne nodig, dat weten onze consultants als geen ander! Ben je op zoek naar sterke publiciteit en je eigen website om jouw huis professioneel te tonen aan potentiële kopers? Of mag het iets uitgebreider en wil je bv. een promotiefilm of een 3D visualisatie van je huis?

Of je nu gaat voor een specifieke dienst of voor een totaalpakket: onze service is altijd maatwerk. Bepaal zelf hoeveel je uit handen geeft en vermijd nodeloze kosten!

Contacteer ons

Kies jouw pakket

Ontdek hier onze packs. Daar wij als sales consultants ook diensten aanbieden buiten onze packs kan je ook kiezen uit onze extra services;

Wie zijn wij?

De vastgoedconsultants van My House 4 Sale

Je huis snel verkopen zonder dure makelaar? Maak kennis met My house 4 sale! Ons gedreven team van ervaren vastgoed consultants zorgen voor de visualisatie van je woonst en een sterke promo campagne met de nieuwste marketingtrends zoals 3D visualisatie, video, luchtfoto’s, etc . Resultaat? Een snelle verkoop van je huis en dat zonder hoge makelaarscommissies. Een win-win!

Verkoop succesvol je woonst

"Met onze blitse marketingcampagnes, hebben wij alles in huis om jouw verkoop tot een succes te maken!"
“My house 4 sale is de marketingspecialist bij uitstek voor de verkoop van je huis. Krijg de beste prijs voor je woonst en bespaar gemiddeld 9000 euro!”

Ons Team

Sarah Stone

Real Estate Agent
team-03

Madison Carty

Real Estate Agent
team-06

Viola Massey

Real Estate Agent
team-04

Koby Morley

Real Estate Agent
team-01

Nicolas Moss

Real Estate Agent
team-05

Tessa Naylor

Real Estate Agent
team-02

Abonneer op onze nieuwsbrief